Se incarca, te rugam asteapta... Loading...

Efectuarea unei comenzi pe site-ul shoppingmall.ro reprezinta acordul dumneavoastra cu Termenii si Conditiile de mai jos.

Pentru folosirea in bune conditii a site-ului shoppingmall.ro, va rugam sa cititi cu atentie TERMENII SI CONDITIILE utilizarii de catre dumneavoastra a tuturor materialelor care alcatuiesc prezentul site.

Proprietarul acestui site este SC Cooking Equipment SRL.

INFORMATII DESPRE PRODUSE

ShoppingMall.ro face toate eforturile ca detaliile tehnice ale produselor, pozele reale ale produselor si descrierea lor sa fie cat mai clara si corecta. Incercam sa oferim cat mai multe detalii despre produsul vandut pentru a evita neintelegerile cu viitorii cumparatori. Totusi, datorita volumului mare de date pot aparea inadvertente in cadrul informatiilor referitoare la produs.

Preturile sunt actualizate zilnic, in functie de cursul BNR.

Pentru achizitionarea produselor ce se aduc pe baza de comanda se poate solicita achitarea unui avans de cel putin 30% din valoarea produsului.

Produsele comercializate prin intermediul shoppingmall.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie.

In urma precomenzii efectuate pe site, email-ul trimis este generat automat si nu reprezinta confirmarea ca produsele cerute sunt pe stoc. Acest mail este informativ si nu creeaza obligatii contractuale. 

Clientul va fi contactat in cel mai scurt timp de un consultant ShoppingMall.ro pentru a i se confirma stocul si pentru a stabili detalii referitoare la finalizarea comenzii.

ShoppingMall.ro isi rezerva dreptul de a anula comenzile pentru produse si servicii care sunt afisate pe site ca urmare a unor erori tehnice, sau care, din cauza unor erori tehnice prezinta preturi evident eronate/derizorii pentru produse.

Conform legislatiei in vigoare clientul este obligat la achizitionarea unui produs sa plateasca si Timbrul Verde. Acesta este inclus in pretul produsului afisat pe website.

CONFIDENTIALITATEA DATELOR PERSONALE

Informatiile furnizate catre ShoppingMall.ro sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor), conform legilor in vigoare. Informatiile cumparatorului sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor. 

ShoppingMall.ro nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajeaza spam-ul si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora. Orice utilizator are posibilitatea sa stearga din baza de date adresa de e-mail furnizata. ShoppingMall.ro isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii.

Nu este considerat “ spam” trimirea unor mail-uri de comunicari comerciale de catre ShoppingMall.ro catre comparator daca acestea sunt trimise cu acordul destinatarului.

OBLIGATIILE VANZATORULUI

  • Sa livreze produsele in ambalajele originale ale producatorului, sigilate si fara deteriorari.
  • Sa livreze produsele Cumparatorului la pretul prevazut in confirmarea comenzii si in timpul prevazut.
  • In situatia intarzierii produselor sau a imposibilitatii asigurarii produselor comandate, Vanzatorul are datoria de a informa Cumparatorul.

OBLIGATIILE CUMPARATORULUI

  • Cumparatorul are datoria de a lua la cunostinta “ Termenii si Conditiile” de utilizare ale site-ului shoppingmall.ro si sa recunoasca ca a fost de acord cu ele la efectuarea comenzii si implicit, semnarea contractului.
  • Cumparatorul se obliga sa plateasca valoarea produselor si valoarea livrarii la primirea produselor.
  • Cumparatorul se obliga sa utilizeze produsele cumparate in regim de utilizare normal.  Utilizarea acestora in regim profesional sau inadecvat duce la pierderea garantiei produselor achizitionate.

Politica de confidentialitate

Echipa ShoppingMall.ro incearca sa protejeze cat mai mult dreptul la intimidate si ne propunem sa oferim utilizatorului site-ului o experienta online cat mai placuta si sigura, care sa nu afecteze in mod negativ viata personala.

ShoppingMall.ro certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Echipa ShoppingMall.ro garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre ShoppingMall.ro pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului.

Furnizarea datelor personale catre ShoppingMall.ro nu implica obligativitate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date.

In cazul in care este necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate, vom publica respectivele modificari in pagina aceasta pentru a va informa cu privire la ele.